Bilder sen en träning och film från Cheer Camp!









Bilderna är sen en träning på jaktfalken och filmen spelade någon tjej in när vi och några andra lag hade stunt uppvisning! =) Tyckte det gick jättebra och det var roligt att titta på såhär i efterhand.

Igår hade jag min första träning med miniorerna och det gick jättebra! Vi tränade samtidigt som Erika hade en nybörjargrupp i Cheerleading, så vi fick samsas om platsen lite. Jag lät tjejerna bestämma vad de ville träna på och vad vi sedan ska lägga in i deras tävlingsprogram. Imorgon är det dansträning och då ska vi träna på att sätta ihop rörelser till dans (tjejerna ska nämligen få bestämma precis vad de vill ha i deras tävlings och uppvisningsprogram). Vi ska också gå igenom mycket grunder i cheerleading, som man kan ha glömt bort över jullovet.

Miniorträningen börjar 17,30 och Seniorträningen börjar 19,30. Ses där!

/Josefin

Jag är stolt!



Jag har kollat runt på lite gamla bilder och filmer från våra uppträdanden under det här året och jag fastnade för de från gatufesten. Gud så duktiga alla var! Jag blir riktigt stolt! Det var hur varmt som helst, vi dansade ett program på ca 5 minuter, fyra gånger varje dag under gatufestveckan. Alla hade tränat en massa och slitit för att det skulle bli så bra som möjligt och det blev också resultatet! Tror att under gatufest veckan var vi på topp av våra uppträdanden.

Imorgon börjar träningen på Centrumvillan med Annika igen och det ser jag fram emot! Äntligen får jag träna gymnastik igen! Till veckan börjar träningen för seniorerna igen, men det är först vecka 3 som miniorernas träningar börjar. Ser fram emot det eftersom det är jag som kommer att vara tränaren!

Ses imorgon! /Jossi

RSS 2.0