Nu utbildad i både Gymnastik och Cheerleading!



Här är intyget i Baskursen i Gymnastik som jag och Erika gick i helgen! Har lärt oss massor och det var en väldigt givande utbildning! Känns skönt att ha fått så mycket kunskap som vi fått nu i Cheerleading och Gymnastik.

Vi kommer att börja träna rätt mycket som vi lärt oss där med parövningar mm.

Måndag tisdag och onsdagsträningarna







Hallå! På Jaktfalken i måndags tränade vi lyft och gymnastik. Miniorerna lyfte miniorerna och seniorerna lyfte seniorerna. Vi tränade bland annat liberty och twist. Sen gick vi igenom grunderna för rondat, handvolt och flickis och tränade på det sedan. Många kan handvolter och flickisar nu och nästan alla kan rondater =) Jag tycker det är jättebra jobbat av alla, för alla har lärt sig jättemycket väldigt snabbt!

Tisdagsträningen tränade vi på danser inför julavslutningen vi ska ha på Jaktfalken (kommer lägga upp ett inlägg om det sen) och byggde ett program inför det. Vi tränade också hopp och stretchade en massa som ni ser på bilderna!

Igår på träningen med tävlingslaget byggde vi på tävlingsprogrammet och tränade lite danser. Vi satt också och kom på namn åt alla lag och vi har en grym idé kan jag säga!

Ikväll är det gymnastikträning med Annica så jag hoppas så många som möjligt dyker upp! Vi ska träna rondat flickis mm =)

Ses ikväll!




Lyft







Jätterolig träning idag! Och oj vad vi lärde oss mycket, fast Annika inte var där! Vi lärde oss lyftet som ni ser längst upp där jag agerar bas och Julia flyer. En spontan idé av mig och vi lyckades! Sen har Emma och Jonna tränat att agera baser och de lyckades riktigt bra! Jag fick vara backspot och eftersom jag är ett helt huvud längre än Emma och Jonna, hade jag böjda armar :p
Vi har också tränat en massa flickisar och Julia kan göra själv! Jonnas och Emmas flickisar är påväg de med, vi behöver bara passa med en hand under ryggen nu. Så det är stora framsteg kan jag säga!

Vi gick också igenom vårt tävlingsprogram vi byggt, och alla lärde sig det! Det är dock mycket kvar vi ska göra i det, men jag vet att det kommer att bli grymt!

På lördag ska vi informera om lyslördag som är nästa helg med Jaktfalken, så vi ska samlas kl 11.20 på navet!

/Jossi

Cheerleading utbildningen

















I helgen har vi varit i Stockholm på utbildningen i Cheerleading. Så det betyder att vi kommer att få tävla till våren och att jag och Janna kommer att bli tränare! Vi har lärt oss jättemycket viktiga grunder och tekniker i bland annat lyft, hopp och gymnastik. Vi har också lärt oss de nya reglerna till tävlingarna till våren.

Ikväll är det träning på helex och det är jag, Rebecca och Roxana som håller i träningen.

Ses där!

RSS 2.0