Resumé av vad vi lärt oss 2009

Nu är år 2009 snart slut och vi har haft många roliga träningar under detta år! Nu tänkte jag lägga upp lite korta videos från en mängd olika träningar vi haft. Vi som gått längst i gymnastik bland seniorerna har endast tränat det i ett år, men redan lärt oss handvolter, frivolter, rondater och alla grunder innan det. Miniorerna och juniorerna har bara gått några månader och det är flera av dem som till och med har lärt sig flickis på denna korta tid.

Jag vill ge vår gymnastiktränare Annica Grip ett stort tack för allt hon lärt oss och att hon haft tålamod med oss, för utan henne skulle vi aldrig kommit såhär långt!

Jag har tyvärr inte filmat alla och jag har inte kunnat lägga ut alla videos jag har pgr av mitt internet. Men här kommer de som jag lyckats laddat upp!

Rondater:





Flickisar:











Rondat flickis:





Saltoträning:







Handvolter:










Handvolt 2:



Frivolter:










Filmerna på Julavslutningen





Här är två videos från uppvisningen på Sporthallen i helgen! Jag har lagt upp båda eftersom sluten är olika. Enjoy! =)

Alla var förresten jätteduktiga på uppvisningen, och miniorerna ska ha stort beröm för de har lärt sig dansen så snabbt =)

Imorgon är det avslutnings träning med Annika på Sticksjö, vi lär nog hitta på något roligt!

Vi har förresten två nya medlemmar i laget, vi hälsar Fanny och Linn välkomna! =D

Ses imorgon! /Jossi


Bilder sen Julavslutningen








Toe Touch! Synd att alla var påväg ner :p




Uppställning inför tumbling!








Heel Stretch!




Scorpion!

Här får ni njuta av lite bilder från vår uppvisning på Sporthallen igår! Vi körde Spin dansen först med två lyft i slutet, sen ett tumblingprogram och sedan två lyft plus ett lyft med Tilda där hon gjorde liberty, heel stretch, scale och scorpion! Jätteduktigt!

Bilderna har kass kvalitet men det beror på att jag fotat de ur filmen av programmet. Själva filmen ska jag lägga upp imorgon när jag har skolans internet där det bara tar några minuter att ladda upp ett videolipp på.

Imorgon är det också träning på jaktfalken igen! Och nu när uppvisningen är klar så hoppas jag på att få börja att träna på Basket toss igen! Woho!

Ses imorgon kl 19,00!

Handvolter och Flickisar











Här kommer äntligen de efterlängtade och lovade videoklippen jag tagit väldigt lång tid på mig att ladda upp! Det är handvolter först och sedan kommer flickisarna! Saga kan göra flickisar helt själv och det har jag filmat men inte hunnit lägga upp än. Dessvärre såg jag att jag inte har lagt upp videosarna på mig, men det får jag göra någon annan dag. Mitt internet är för segt här hemma.

Imorgon kl 15,25 börjar vårt första uppträdande på Sporthallen! Det andra är kl 16,35. Kom och kolla! Hela Jaktfalken har julavslutning, så det kommer att bli grymt!

Jag vill också be er att besöka cvillan.blogspot.com som är vår gymnastiktränare Annikas blogg där hon skriver om träningar, kommande tävlingar och lägger upp en massa videos på gymnastik och cheerleading mm =)

Ses imorgon! / Jossi

Julavslutning på Sporthallen med Jaktfalken!



Hej!

Nu har jag fått lite mer information om uppvisningen den 12/12 i sporthallen. Allt böjar klockan 15.00 och vi har vår första uppvisning mellan 15.25-15.35 och den andra 16.35-16.45.
Som ni ser i bilden kostar det 50kr för vuxna och 20 för barn mellan 8-17.

Vi kommer ha vår sista träning för minior och juniorerna den 14/12 på Birstahov. Seniorlaget kommer dock träna en vecka till för att bygga klart sitt tävlingsprogram.
Alla börjar träna igen den 11/1 på Birstahov.

Vi kommer att börja träna där två - tre gånger i veckan på Birstahov efter jul. Vi kommer också fortsätta att träna med Annika Grip på Sticksjöskolan även efter jul (detta kostan 80kr extra).


Hör av er om ni har frågor.
Med vänliga hälsningar
Erika Hansén

Salto och flickisar

Hallå! Idag på gymnastiken med Annica fick vi testa salto för första gången! Gick otroligt bra för att vara första gången och alla kunde göra en salto ifall vi fick pass! Lägger upp filmerna sen. Flickisarna har också blivit bättre, och vi tränade på handvolt frivolt också!

Hörs sen!

RSS 2.0